Foodtruck
Foodtruck: waarom een mobiele horecakeuken huren?
At-snack.be stelt je in staat om een foodtruck van hoge kwaliteit te huren voor je project. Deze mobiele cateringoplossing geeft uw evenement een origineel karakter en zelfs een flinke dosis gezelligheid.
U kunt uw foodtruck in België in een paar klikken rechtstreeks op onze website boeken.
Moet ik koken en maaltijden bereiden met een reservering voor een foodtruck?
Absoluut niet, alle fastfoodmaaltijden die aan boord van de foodtruck worden gekookt, worden bereid door professionele koks van mobiele catering. Op de grote dag van uw evenement is alles zo gepland dat uw klanten of gasten in de beste omstandigheden worden bediend zonder dat u ergens voor hoeft te zorgen!
Welk type maaltijd wordt aangeboden bij de verhuur van foodtruck België?
Heel vaak vragen organisatoren van evenementen die een nomadische foodtruck of foodtruck boeken, om streetfood-maaltijden. : hamburgers, hamburgers, patat, panini, pizza, enz ... je kan ook je persoonlijke menu samenstellen door contact op te nemen met het keukenteam op de site at-snack.be.
Hoe gaat het?
Je wilt een foodtruck boeken in België en je wilt weten hoe het er op D-Day gaat gebeuren. Concreet staat de mobiele cateringtruck op de site waar je evenement wordt georganiseerd. in België om maaltijden op een bepaald tijdstip of de hele dag te serveren.
Verhuur van foodtrucks België: voor hoeveel gasten?
Onze verhuuroplossing voor foodtruck België past zich aan het aantal gasten of klanten aan dat u plant voor een bruiloft, een muziekfestival, een zakelijk seminarie, enz ...
Afhankelijk van het aantal mensen dat u verwacht voor uw evenement, moet u natuurlijk voldoende maaltijden plannen. Organiseert u bijvoorbeeld een evenement met veel gasten, dan kunnen wij de plaatsing van meerdere foodtrcuks verzorgen. Het doel is om maaltijden te serveren zonder dat uw klanten of gasten te lang hoeven te wachten.
Locatie van foodtruck overal in België?
Onze foodtruck België verhuuroplossing doorkruist alle wegen in België: van Beaumont tot Andenne, van Brussel tot Namen, van het noorden tot het zuiden van België en van oost naar west van het grondgebied, de foodtrcuk-verhuur is absoluut overal! Alle maaltijden, bijgerechten, worden met passie gemaakt en zijn altijd huisgemaakte creaties! Met foodtruck verhuur België kunnen we u alle soorten maaltijden aanbieden voor alle fijnproevers!
De menu's zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en met eenvoud om al uw gasten tevreden te stellen! Zo worden de hamburgers gekookt met ambachtelijk brood, een kwaliteitsfilet van een slager, premium kaas of zelfs met verse groenten!
Hoeveel kost een tankwagen voor een evenement in België?
De prijs voor het reserveren van een tankwagen hangt af van hoe lang de truck beschikbaar is, het aantal mensen dat moet worden ondergebracht en wat er precies moet worden voorbereid. U communiceert uw ideeën rechtstreeks met de leverancier van de Belgische foodtruck.
Foodtrcuck en hygiëne: hoe zit het?
Als het om restaurants en foodtrucks gaat, is hygiëne erg belangrijk. Door uw foodtruck in België op onze site te boeken, weet u zeker dat u profiteert van een mobiel horecapunt dat aan 100% hygiënenormen voldoet!
Wat zijn de echte voordelen van het boeken van een foodtruck voor je evenement in België?
Het huren en boeken van een foodtruck in België brengt echt heel wat voordelen met zich mee. Laten we nu eens kijken wat uw reserveringsoplossing voor foodtrucks in België zal doen.
Een aanbod dat aan de vraag voldoet
De foodtruck is in opkomst en mobiele foodtrucks kunnen precies het eten leveren dat mensen lekker vinden. Voor een muziekfestival, voor een privéfeestje zoals een bruiloft of een verjaardag, de foodtruck brengt niet alleen zijn lekkernijen maar ook veel geluk!
Een autonoom systeem
Het bereiden van eten en goede streetfood-gerechten met een foodtruck gebeurt in volledige autonomie. U hoeft niet eens een elektrische aansluiting te voorzien, als u die niet heeft. De foodtrcuk kan namelijk ook zichzelf voorzien van stroom met bijvoorbeeld een generator
Hoge flexibiliteit
Een van de grote voordelen van de Belgische foodtruckreservering is dat het een grote flexibiliteit biedt om een aangenaam cateringpunt te ontwikkelen zonder de complicaties. De foodtruck arriveert op het door jou gewenste tijdstip en kan zelfs plannen een zeer hoge omzet voor het bereiden van maaltijden voor een evenement dat de hele dag plaatsvindt. Met andere woorden, uw gasten of uw publiek kunnen altijd op het gewenste tijdstip eten!
Maximale kwaliteit
Maaltijden, hamburgers of frites bereid in de foodtruck worden gemaakt door professionals. Ze brengen je hun hoge ervaring zodat je alle mensen heerlijke maaltijden kunt serveren en kunt koken met hoogwaardige ingrediënten.
Een keuken op een ontmoetingspunt
Bijtankende vrachtwagens doen het water van uw gasten op en bieden echte lekkernijen. Ze fungeren ook als ontmoetingsplaats om een warme sfeer te creëren voor uw evenement in België.
De geschiedenis van de foodtruckkeuken: van de Verenigde Staten tot België
Aanvankelijk was de keuken voor foodtrucks een uitvinding die in 1866 in de Verenigde Staten werd ontwikkeld. Ja, het idee is veel ouder dan u waarschijnlijk denkt! Aan de andere kant zal het meer dan een eeuw duren om de eerste foodtruck op de Belgische wegen te zien.
In feite was de eerste mobiele keukenwagen een vrachtwagen van het Amerikaanse leger die is omgebouwd om cowboys in het grote Westen te bevoorraden. Dat merk je sinds het concept van mobiele keukentruck een lange weg heeft afgelegd! Tegenwoordig wordt het overal op het Europese continent en in België aangetroffen!
De afgelopen tien jaar hebben foodtrucks overal in België hun banden verbrand. Dit nomadische kookconcept surft natuurlijk op de trend voor gourmetburgers. Proef bijvoorbeeld echte cheddarkaas, brood van een artisanale bakker, huisgemaakte frites en zelfs huisgemaakte sauzen!
Goede redenen om een foodtruck te boeken voor een teambuilding in België
Je werkt in evenementen en je organiseert regelmatig teambuilding evenementen in België. Het concept van een foodtruck zorgt voor nog meer originaliteit op uw evenement.
Het doel van een werkdag is om de deelnemers zo gelukkig mogelijk te houden! Dus, wat is een betere manier dan een foodtruck te boeken voor een vrolijke en heerlijke maaltijdpauze!
Foodtruck: gemaakt in België
Belgen zijn grote fans geworden van de keuken van foodtrucks. En eerlijk gezegd hebben ze gelijk! Voor het menu hebben hotdogs, ijs, huisgemaakte frietkegels of heerlijke Bretonse pannenkoeken iets om de smaakpapillen te prikkelen!
De foodtruck democratiseert ... we profiteren ervan!
De foodtrcuk is niet langer voorbehouden aan mensen die in grote steden als Brussel of Antwerpen wonen. Met de reservering van foodtruck België via at-snack.be is het nu mogelijk om een mobiele foodtruck te reserveren over het hele grondgebied van België!
Straatvoedsel met alle voordelen en zonder de nadelen
De bereiding van streetfoodrecepten vereist geschikte apparatuur en specifieke knowhow. Je moet snel bestellingen kunnen voorbereiden en dat vergt veel ervaring en professionaliteit. Door uw foodtruck te huren voor uw evenement in België, kunt u genieten van deze keuken en uzelf de ongemakken besparen!
Maaltijden en bestellingen worden op het juiste moment geserveerd en uw gasten zijn fan van het soort catering dat u aanbiedt!
Dus waarom zou je foodtruck-reserveringen gebruiken voor je evenement in België?
Het verhuur- en reserveringssysteem voor foodtrucks in België is een uitstekend alternatief om uw gasten kwaliteitsmaaltijden aan te bieden met een zeer grote verscheidenheid aan recepten. Sterker nog, er is geen limiet als het gaat om het bereiden van maaltijden met een foodtruck verhuur in België! Alle durf is toegestaan, je kunt zelfs champagne schenken om bijvoorbeeld een bruiloft te vieren!